OVER ONS

Keuken & Bad Wijchen geeft u meer dan een goed advies, wij geven u “Totaal zorg”. Een goed ontwerp voor een keuken en/of badkamer combineert functionaliteit en persoonlijke smaak binnen de beschikbare ruimte en het gestelde budget. Dit kan alleen door goed te luisteren en aandacht te besteden voor wat u werkelijk wilt, daar nemen wij graag de tijd voor.

Wij willen dat u kunt genieten van uw badkamer of keuken, dat wil zeggen: Van het moment dat u ons vraagt te helpen en zelfs nog nadat wij de keuken of badkamer bij u hebben opgeleverd, zullen wij al onze expertise en service voor u inzetten. Kortom wij leveren een Totaal zorg: van advies tot en met de complete installatie.

Mocht u op zoek zijn naar een nieuwe keuken, badkamer of tegelvloer, dan nodigen wij (Peter Plaatsman en Joep van Aken) u graag uit voor een bezoek aan onze keuken en badkamer showroom gelegen aan de Edisonstraat 3 te Wijchen.

RUIME KEUZE

Ieders smaak en wensenpakket is anders, daarom voeren wij een breed en veelzijdig assortiment. Of u een standaard of een maatwerk keuken of badkamer zoekt, wij hebben voor ieder budget een oplossing. Om u volledig inzicht te geven hoe uw badkamer of keuken er uit komt te zien, werken wij uw keuken- of badkamerontwerp uit in een 3D tekening.

TOTAAL ZORG

Wij stoppen niet bij een prettig advies en de montage van een mooie keuken of badkamer. Wij verstaan onder totaal zorg alle werkzaamheden die nodig zijn om u, na het plaatsen, direct te kunnen laten genieten van uw nieuwe keuken of badkamer. Zo demonteren wij uw oude keuken of badkamer en nemen alle (verpakkings)materialen mee en laten uw keuken of badkamer opgeruimd achter.

OP MAAT

Wij vinden dat het uitzoeken van een badkamer of een keuken maatwerk is. Want voor ieder persoon of woning is dat anders. Door vragen te stellen als… Wat is uw huidige situatie? Wat wilt u graag? En wat is uw budget? … vormen we een kader. Door goed te luisteren en aandacht te besteden aan uw wensen en gewoonten, kunnen wij u advies op maat geven.

20 JAAR ERVARING

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in de keuken en badkamer branche . We werken met een klein vast team, waaronder een stukadoor, een tegelzetter, een installateur en een timmerman die ieder gespecialiseerd zijn in hun werkzaamheden.

GEEN VERRASSINGEN

Op financiële verrassingen zit niemand te wachten. U ontvangt altijd een compleet uitgewerkte offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bovendien hanteren wij geen aanbetaling bij de bestelling van uw keuken of badkamer.

KWALITEIT STAAT OP 1

Een keuken of badkamer zijn gebruiksvoorwerpen die dagelijks zeer intensief gebruikt worden. Daarvan wilt u erop kunnen vertrouwen dat het werkt naar behoren. Wij hebben daarom gekozen voor merken die kwaliteit kunnen waarborgen.